Close sidebar
Close sidebar

Familia Bodnariu a venit in vizita la Suceava! Uite cum arata cei 5 copii alaturi de parintii lor

Familia Bodnariu este din nou fericita, dupa ce autoritatile norvegiene le-au inapoiat copiii pe care-i luasera in grija la sfarsitul lui 2015.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

In noiembrie 2015, Autoritatea pentru Protectia Copilului din Norvegia decidea sa ia in grija cei 5 copii ai familiei Bodnariu, acuzandu-i pe parinti de rele tratamente aplicate minorilor. Dupa luni bune in care s-au luptat cu statul norvegian, beneficiind de manifestatii de solidaritate la nivel mondial, familia Bodnariu s-a reintregit la inceputul lunii iunie.

Zilele trecute, sotii Bodnariu, Marius si Ruth, stabiliti de ani buni in Norvegia, au venit impreuna cu cei mici intr-o vacanta in Suceava, orasul de origine al lui Marius Bodnariu. "Duminică, pe data de 7 august, familia Bodnariu a fost în două biserici din Suceava. Dimineaţa a fost în biserica baptistă Maranatha din Suceava, iar seara în biserica penticostală Maranata din Rădăuţi", a scris site-ul suceavaevanghelica.wordpress.com, postand si cateva fotografii de la eveniment.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI