Close sidebar
Close sidebar

Familia lui Ionut Anghel a petrecut Revelionul in Asia! Parintii si fratele baiatului ucis de caini au ales o destinatie exotica pentru intrarea in anul 2017

Familia lui Ionut Anghel, baiatul ucis de caini in septembrie 2013, a petrecut Revelionul departe de casa.

,


DISTRIBUIE
acest articol

La mai bine de trei ani de la tragedia prin care a trecut, familia Anghel a plecat departe de casa pentru a sarbatori Anul Nou. Parintii lui Ionut si fratele mai mare al acestuia au putut vedea live jocurile de artificii din celebra Marina Bay si s-au putut relaxa la soare – in acest moment, temperatura la Singapore este de aproximativ 31 de grade Celsius, in timpul zilei. Pretul pentru un pachet turistic, in aceasta perioada a anului, in Singapore, ajunge pana la aproximativ 2.000 de euro pentru o persoana.

Familia Anghel a facut Revelionul la 31 de grade Celsius

Anul trecut, responsabilii pentru moartea lui Ionut Anghel, au fost obligati de instanta sa-i plateasca familiei suma totala de 2,4 milioane euro cu titlul de despagubiri. Doar 2/3 din aceasta suma a fost achitata pana acum, urmand ca ADP sector 2 sa intre in procedura de executare silita in perioada imediat urmatoare.

Suma a fost stabilita printr-o hotarare definitva a Curții de Apel București, in aceeasi sedinta in care Constantin Ciorascu, patronul firmei care detinea terenul pe care a murit Ionut, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare.
Asa arata Singapore de Revelion

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In septembrie 2013, Ionut Anghel si fratele lui, Andrei, au venit in parcul Tei instotit de bunica lor. Intr-un moment de neatentie, micutii au scapat de sub supravegherea batranei, au iesit din parc printr-o spartura din gard si au ajuns pe terenul unei firme, unde au fost atacati de o haita de caini.

Ionut, care la acea vreme avea doar 4 ani, a fost ucis de animale, in timp ce fratele lui a reusit sa scape in ultimul moment.
Ionut, alaturi de mama si fratele lui, cu ceva vreme in urma

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI