Mai mulți tineri din Constanța creează scene de groază. Băieții umblă noaptea prin cimitire îmbrăcați în fantome sau stau la marginea drumului, costumați într-o călugăriță demonică. Ei creează scene horror pe care le filmează și apoi le încarcă pe rețelele de socializare.

Citeste si: De ce nu e bine să te speli pe cap de Rusalii?! Ce nu știau creștinii până acum

Comunitățile din Constanța sunt îngrozite după ce în mediul online circulă, în ultimul timp, mai multe filmulețe cu „fantome” care bântuie prin cimitir. În video se observă și o „călugăriță” demonică, ce stă nemișcată pe marginea drumului spre Năvodari, în plină noapte, arată Replica de Constanța.

Tinerii teribiliști din Constanța

În imaginile prezentate, se vede o persoană care umblă noaptea pe aleea centrală a cimitirului din Constanța, cu un cearșaf pe ea, jucând rolul unei fantome care bântuie printre morminte.

Citeste si: VIDEO| Clipe de coșmar pentru o femeie din Suceava. Cinci bărbați, printre care și fostul său iubit, au intrat pestea ea în curte cu bâte și coase

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Băieții au astfel un prilej de amuzamanet. Cu astfel de provocări pe rețelele de socializare strâng zeci de mii de vizualizări.

Într-o altă filmare, un șofer surprinde în plină noapte, pe marginea drumului spre Năvodari, o altă persoană îmbrăcată în călugăriță, cu o pisică neagră lângă ea.

Citeste si: Șoferiță la un pas să fie linșată, după ce a lovit cu mașina un copil care traversa strada, în Baia Mare

Cel care a filmat scena a făcut legătura cu filmul de groază The Nun, care prezintă povestea unei călugărițe demonice din România, al cărei caz este investigat de Vatican.

fantome-cimitir-constanta

Tinerii terorizează trecătorii.

[Sursa foto: Captură Video]

De data aceasta „călugărița” blestemată a găsit pe cine care să guste gluma, însă există și persoane mai slabe de îngeri, care au probleme cu inima, și s-au trezit cu o arătare sinistră ieșindu-le în cale.

Citeste si: Ce trebuie să știi despre zodiile de AER. Caracteristici, personalitate și calități ale acestor nativi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si