Close sidebar
Close sidebar

Fata de 15 ani, sechestrata in Italia chiar de fratele ei

O minora romanca in varsta de 15 ani a fost sechestrata, batuta si obligata sa se prostitueze in Italia, chiar de catre fratele ei. Barbatul facea parte dintr-o retea de proxeneti, destructurata de politistii italieni.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ana, minora de 15 ani, impreuna cu alte tinere fusesera aduse din Romania sub pretextul ca vor lucra ca baby-sitter. Doar ca, odata ajunse in Italia, tinerele au fost sechestrate, batute si obligate sa se prostitueze. Reteaua de proxeneti era formata din 11 romani.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Tanara Ana, care provine dintr-o familie saraca din Romania, a ajuns la Torino cu promisiunea unui loc de munca pe post de baby-sitter in luna februarie 2015 si a fost batuta si obligata sa se prostitueze dupa numai cateva zile.

Proxenetii au imbracat minora in mod sumar, i-au dat prezervative si au trimis-o imediat in strada sa se prostitueze, acolo fiind controlata de o femeie, tot de cetatenie romana, care negocia cu clientii pentru ea, avand in vedere ca Ana nu cunostea limba italiana.

La fel ca Ana, erau aduse si alte tinere romance, acestea fiind batute, uneori abuzate si obligate toate sa se prostitueze in zona Corso Orbassano, din Torino.

Iar banii cu care erau platite tinerele romance de catre clienti le erau luati de proxeneti cu scuza ca erau bani pentru chiria apartamentului din Corso Grosseto, unde acestea erau retinute, relateaza ziarul online TorrinOggi.it, citat de rotalianul.com.

Din fericire, Ana a reusit sa isi sune pe ascuns mama. Femeia a luat rapid legatura cu un roman care lucra la Torino, iar barbatul a gasit-o pe aceasta.

El a insotit-o la politie, iar, in urma declaratiilor Anei, fratele sau impreuna cu ceilalti membrii ai retelei au fost arestati.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI