Anamaria Rosa, fata lui Aurelian Preda, rapsodul răpus de o boală teribilă în septembrie 2016, la doar 46 de ani, a recunoscut că se iubește cu interpretul Marinică de la Foișor, cu care colaborează profesional de câteva luni.

Anamaria Rosa Preda: ”Să mă regăsesc pe mine și să dau de un om pe măsura mea!”

Noi ne cunoaștem de aproximativ 3 ani.

Ne-am cunoscut printr-un grup comun de prieteni, ulterior ne-am întâlnit prin diverse emisiuni, pe la diverse evenimente. El m-a cunoscut înainte să plec eu în Italia, eu am stat acolo câteva luni. Ulterior, m-am întors pentru a rezolva niște probleme personale și Dumnezeu a rânduit ca eu să rămân în țară. Mi-a fost foarte greu să mă regăsesc pentru că am trecut prin clipe foarte grele dar eu sunt un om credincios, acest lucru l-am învățat de la tatăl meu. Dumnezeu le-a rânduit frumos, astfel încât să pot să mă liniștesc sufletește, să mă regăsesc pe mine și să dau de un om pe măsura mea. El este singurul om care este alături de mine în acest moment”, a povestit Anamaria Rosa Preda. 

Aurelian Preda
Anamaria Rosa și Marinică formează un cuplu de câteva luni

Pe 27 septembrie, atunci când ar fi trebuit să-și comemoreze tatăl, Anamaria Rosa și-a informat fanii că nu va trece pe la mormântul aflat în incinta mânăstrii Dervent, ”din motive personale și de sănătate”.

Totuși, la începutul lunii octombrie, Anamaria și iubitul ei, Marinică de la Foișor, au fost văzuți reculegându-se la locul de veci al lui Aurelian Preda, semn că fata rapsodului a depășit toate problemele de sănătate pentru a cinsti memoria părintelui său. 

Citeste si: Mare scandal în satul natal al lui Aurelian Preda! ”Își bat joc de noi de ani de zile, nu se mai poate!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Anul trecut, Anamaria Rosa a fost în centrul unui scandal mediatic uriaș, după ce l-a acuzat pe mentorul ei, Nicușor Iordan, de faptul că ar fi abuzat-o sexual. Cântărețul de muzică populară, cel mai bun prieten al lui Aurelian Preda, a negat vehement toate acuzațiile, iar dosarul a  ajuns în instanță.  

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si