Andreea Tudorache este antreprenor, dar am putea să-i spunem mai degrabă o femeie care nu a renunțat la visul ei. A avut mai multe business -uri care i-au eșuat, dar a știut că acesta e drumul ei. Salonul de cosmetică pe care îl conduce acum are succesul pe care și l-a dorit. 

Citește și: VIDEO- Afacerile nu se sperie de Halloween. Restaurantele au fost împodobite pentru cea mai înspăimântătoare sărbătoare

Andreea Tudorache, anteprenor: „Știam că sunt altfel decât membrii familiei mele. Eu n-am crescut într-un mediu în care să fi văzut antreprenoriat sau să fi învățat de la cineva să fac ceva. Știam doar că vreau un job stabil, stabilitate.”

În trecut a fost însoțitoare de zbor, a călătorit, s-a inspirat și s-a întors în țară pentru a pune bazele propriei afaceri.

Citește și: VIDEO- Îndrăgostiți de zborul peste valuri. Rafalele de vânt nu le-au stat în calea distracției

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Andreea Tudorache, anteprenor: „Ce facem? Epilare definitivă. Știam foarte sigur că asta vreau să fac pentru că am făcut și am testat produsul și știam că este ceva revoluționat. Mie mi-a schimbat viața.”

Povestea unei femei-anteprenor care a luptat pentru visul ei

A investit bani, a învățat să facă un site de la zero și a spălat singură perdelele salonului când a fost nevoie.

Acum e mândră de ce a realizat.

Mergem acum într-o cofetărie de pe Calea Cictoriei. Deși i s-a spus că lumea afacerilor nu e roz, Alexandra s-a încăpățânat și demonstrează că este.

Alexandra Romașcanu, anteprenor: „Te aștepți când intri într-o cofetărie să fie așa totul super cozy, foarte cald și primitor. Inclusiv clienții bărbații care intră, inițial mă gândisem că o să fie cumva apăsător, dar nu tuturor le place. Avem cutiile, etichetele, totul este într-o nuanță de roz, dar un roz blând, cald.

Rozul i-a adus prima dată pe clienți în cofetăria ei, iar gustul i-a făcut să revină. Munca îi aduce satisfacții, dar recunoaște că a fi o femeie între lume a bărbaților vine și cu provocări ascunse.

Alexandra Romașcanu, anteprenor: „Îmi ocupă tot timpul și nu e neapărat un răspuns foarte ok, fiindcă am și un copil mic de care ar trebui să mă ocup mai mult, însă cumva știi clișeuL acela în care spui că toate sunt pentru copii și încercăm să facem lucrurile să fie mai bune, dar timpul îl ocupă. În ultimii 4 ani, dacă reușesc să leg 4 ore de somn e minunat.”

De cele mai multe ori, femeile antreprenor sunt mame și soții. Societatea așteaptă deci de la ele să-și îndeplinească la fel de bine toate rolurile. Reușesc, dar uneori intervin stresul și oboseala.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Carmen Buși, psiholog: „Există mai multă responsabilitate față de cei mici, față de soț, de părinți, însă nu există o viață perfectă dar poate exista o viață în echilibru.”

Datele unui studiu recent arată că femeile sunt acționare în 47% dintre firmele din România cu cifră de afaceri de peste 10.000 de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si