Close sidebar
Close sidebar

Femeia aceasta consuma nu mai putin de 30 de oua pe zi. Sustine ca acest obicei i-a schimbat complet trupul

O femeie in varsta de 51 de ani si-a transformat complet trupul cu un obicei alimentar neobisnuit. Pamela Hunt consuma zilnic nu mai putin de 30 de oua, iar acest obicei au ajutat la definirea muschilor. De altfel, femeia arata de parca sta incontinuu in sala de forta.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pamela Hunt nu era interesata de sala de forta. Totul s-a schimbat insa cand s-a mutat in Spania, unde s-a indragostit de un antrenor personal. Femeia, care avea o silueta zvelta, a inceput sa fie atrasa de sala, asa ca incet-incet a inceput sa fie si mai atenta la alimentatie. Asa ea a ajuns sa-si faca propria dieta, una care a ajutat-o sa-si transforme trupul intr-unul foarte bine definit, scrie Libertatea.

Secretul femeii? Ea consuma 30 de albusuri pe zi. Femeia amesteca lichidul cu banane si cu putine proteine. Asa sustine femeia ca a reusit sa-si transforme complet trupul.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

„Forta pe care o am acum este pur si simplu incredibila”, spune Pamela, care considera ca doar 80% din transformarea trupului ei se datoreaza acestei diete. in plus, ea spune ca inainte nu putea sa faca nicio flotare, iar acum a ajuns sa aiba o conditie fizica de invidiat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI