Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

O mare tragedie s-a produs pe 12 ianuarie 2015, in Rovinari, acolo unde Cosmin Bumbu (29 de ani), un miner disponibilizat, a fost gasit fara suflare in casa, alaturi de cei 6 copii (cu varste intre 6 luni si 7 ani) pe care ii avea cu Luminita.

O scurgere la instalatia improvizata de incalzire s-a dovedit fatala pentru cele 7 suflete stranse intr-o micuta garsoniera, care traiau din ajutorul pe care sotia lui Cosmin, Luminita, il trimitea periodic din Italia, unde muncea ca menajera. Intoarsa de urgenta in tara, Luminita a gasit cu greu puterea sa-si ingroape toata familia, intr-o ceremonie care a strans tot orasul la cimitir.
Ulterior, femeia nu a mai plecat in strainatate, ci s-a stabilit in Targu Jiu, in apartamentul mamei ei, pe care a si inlocuit-o ca femeie de serviciu intr-o scoala, la noul ei loc de munca. Astazi, in locuinta groazei, situata la parterul unui bloc amplasat chiar in spatele politiei din Rovinari, Luminita mai vine doar cu treaba, atunci cand trebuie sa faca diverse pomeni pentru cei dragi si disparuti mult prea devreme.
"Asa drama n-am mai vazut in viata mea! Erau o familie amarata, dar muncitoare, iar Cosmin si Luminita se dadeau peste cap pentru copiii lor! Acum Lumi mai vine doar pe zi, cand face pomenile, dar nu sta mult si nu intra niciodata singura in casa, ca are si acum cosmaruri, saraca! Nu stiu cum mai poti sa fii om dupa ce
a trait ea...",
ne-a declarat un vecin al familiei Bumbu.
La cimitirul din Rovinari, locurile de veci ale lui Cosmin Bumbu si ale celor 6 copii sunt bine ingrijite si ies imediat in evidenta, fiind asezate chiar in mijlocul incintei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si