Desi la inceputul competitiei nu credeau ca vor ajunge atat de departe, fetele pregatite de Kim Rasmussen au reusit sa faca doua partide memorabile in Final Four. Dupa ce au castigat in fata celor de la Vardar, meciul cu Gyor a fost unul ce nu va fi uitat usor de nimeni. La finalul celor 60 de minute scorul a fost egal 22-22, iar la finalul celor doua reprize de 5 minute, romancele de la CSM si unguroaicele de la Gyor erau la egalitate perfecta 25-25.

S-a trecut la loviturile de departajare, acolo unde CSM s-a impus cu 4-1.

##CITAT32##

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Pentru performanta lor, Federatia Europeana de Handbal, a recompensat clubul cu suma de 300.000 de euro, conform declaratiilor facute de presedintele gruparii bucurestene, Bogdan Vasiliu. "In jur de 300.000 de euro am castigat dupa acest succes. Din pacate, cu exceptia fotbalului, nu cred ca mai exista vreo disciplina sportiva care sa fie recompensata pe masura pentru castigarea Ligii Campionilor", a spus Vasiliu pentru ProSport.

Suma este colosal de tinand cont de faptul ca la fotbal, pentru castigarea UEFA Champions League, premiul in bani ajunge la 54 de milioane de euro.


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si