Close sidebar
Close sidebar

Fetita alungata de tata pentru ca nu si-a baut laptele a fost gasita. Este cumplit cum a fost descoperita micuta

Fetita in varsta de 3 ani data afara din casa de catre tatal vitreg, in toiul noptii, pentru ca nu si-a baut tot laptele a fost gasita dupa aproximativ 2 saptamani de cautari. Este ingrozitor cum a fost descoperita micuta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia din Texas a descoperit in aceasta dimineata trupul neinsufletit al unui copil care, iar din primele cercetari reiese ca, cel mai probabil, este vorba despre Sherin Mathews, fetita de 3 ani data disparuta in urma cu doua saptamani, relateaza indian express.com.
Cadavrul, care a fost gasit a fost gasit intr-un canal de langa casa fetitei, urmeaza sa fie examinat de medici legisti.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Tatal fetei, Wesley Mathews a obligat-o pe Sherin sa stea langa un copac in curtea casei la ora 3 noaptea, drept pedeapsa pentru faptul ca a refuzat sa isi bea laptele.

Mathews a iesit afara din casa cincisprezece minute mai tarziu pentru a verifica ce face fiica sa si a constat cu stupoare ca aceasta disparuse. In ciuda faptului ca a constat disparitia fiicei sale, el nu a anuntat imdiat politia, ci aproximativ cinci ore mai tarziu, sperand ca fetita avea sa se intoarca singura acasa dupa o scurta vreme. Sherin sufera de o boala care impiedica o dezvoltare normal a oaselor si a musculaturii.
Mai mult decat atat, are un vocabular limitat si un usor retard mintal. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI