Close sidebar
Close sidebar

Fetita de 3 ani, abuzata de un asistent medical. "Mi-e groaza sa imi dezbrac fiica si sa ii fac baie", a declarat mama micutei

Declaratii tulburatoare ale unei mame a carei fiica de numai trei anisori a trecut prin momente teribile. Un asistent medical a abuzt-o si filmat-o pe micuta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

" Mi-e groaza sa imi dezbrac fiica si sa ii fac baie. Faptul ca fetita mea a fost agresata a  afectat fiecare aspect al viectii mele pentru totdeauna. Inainte de asta, aveam o relatie extraordinar de apropiata cu fiica mea. Acum, abia o mai pot privi. Nu mai pot sa ii fac poze. De fiecare data cand ma uit la ea, imi imaginez cum trupul ei firav a fost supus oribilei agresiuni", le-a spus mama fetitei judecatorilor.  "Am esuat si ma simt cel mai rau parinte din lume", le-a mai spus femeia traumatizata.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

George Anderson, de profesie asistent medical, era prieten cu mama fetitei. El a comis agresiunea asupra fiicei acesteia cu ocazia unei petreceri la care fusese invitat si care a avut loc la locuinta femeii.
Barbatul in varsta de 27 de ani a profitat de neatentia femeii si a patruns in camera fetitei in toiul noptii, cand aceasta dormea, scrie Mirror.

Anchetatorii au gasit in telefonul agresorului dovezi clare ale abuzului asupra fetitei de 3 ani.

George Anderson a fost condamnat la 19 ani de inchisoare. El le-a spus judecatorilor ca se drogase in acea noapte si ca nu isi mai aminteste ce a facut. 
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI