Ea și-a încuiat fetița în mașină pentru a merge în casă să întrețină relații amoroase cu șeful ei. Din păcate, când a mers să o ia de acolo, fetița murise sufocată.

Citeste si: O cunoscută cântăreață de muzică populară, în stare de ȘOC în urma unui accident cumplit! Soțul i-a murit pe loc

Cassie Barker, o fostă poliţistă din Mississippi, şi-a lăsat fetiţa de 3 ani să moară sufocată în autoturism, în timp ce ea făcea dragoste cu şeful, în locuinţa acestuia.

Totul s-a întâmplat în anul 2016.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe atunci lucra ca agent de poliţie şi s-a dus la finalul turei să poarte o conversaţie cu şeful ei, Clark Ladner. Lucrurile au evoluat rapid între cei doi şi au ajuns să întreţină relaţii de iubire. Apoi, femeia a adormit în casa şefului timp de aproximativ 4 ore. Fetiţa ei, în vârstă de 3 ani, era încuiată în maşină cu aerul condiţionat pornit.

Însă, aparatul nu scotea aer rece, iar afară erau în jur de 37 de grade Celsius. Când şi-a amintit de fetiţa încuiată în maşină, Cassie Barker s-a reîntors la autoturism şi şi-a găsit copila inconstientă, cu temperatura de 41 de grade Celsius.

Citeste si: Accident feroviar în comuna Găneasa din Olt! A fost SPULBERAT de tren! A murit pe loc

În ciuda eforturilor medicilor, fetiţa a murit.

Se pare că nu era prima oară când Cassie Barker îşi lăsa copila singură, încuiată în maşină, potrivit CBS News.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si