Nu mai e un secret că fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar. Luana, fata fostului antrenor de la Dinamo, a înfiinţat în 2013 firma Lor Media Sport SRL, prin care îşi desfăşoară activitatea în domeniul vânzării şi cumpărării de fotbalişti. Firma a început să funcţioneze de-abia din 2016, când s-a înregistrat un profit net de 15.032 de lei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Incredibil! Cum arată și cu ce se ocupă nepoata lui Cristi Borcea!

Fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar. A făcut profit de 120.000 de euro

Apoi, afacerea a mers tot mai bine. Lor Media Sport SRL a bifat un profit de 205.872 de lei în 2017, pentru ca în 2018 să se înregistreze recordul, profit de 310.880 de lei. În total, firma Luanei Rednic a produs 531.784 de lei, adică aproximativ 120.000 de euro. Recent, Luana a respins acuzaţiile formulate de managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, potrivit cărora ea ar fi încasat sute de mii de euro cât timp tatăl ei a fost tehnicianul "alb-roşilor".

Fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar: "E posibil să-i dezamăgesc pe unii"

E clar că fiica sexy a lui Mircea Rednic a dat lovitura ca impresar. Luana a prezentat o hârtie cu tranzacţiile pe care firma sa le-a făcut cu Dinamo în 2019.  "Acestea sunt <sutele de mii de euro> despre care cineva declara cu atâta convingere că ar fi intrat în contul firmei mele. E posibil să-i dezamăgesc pe unii, dar încasările pentru toată perioada de 7 luni însumează 5.835

de euro net.”, a postat Luana Rednic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si