Close sidebar
Close sidebar

Filme de Crăciun 2023 pe care le poți urmări cu familia

Sărbătoarea Crăciunului este din ce în ce mai aproape. Consultă lista cu cele mai interesante filme de Crăciun pentru pe care le poți urmări cu familia în anul 2023.

Ana-Maria Costea,

Petrece timp de calitate cu prietenii și familia. Vizionează cele mai frumoase filme de Crăciun!

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sărbătoarea Crăciunului este una dintre cele mai așteptate perioade din întregul an. Crăciunul este sărbătorit pe data de 25 decembrie. Anul acesta, această sărbătoare importantă pică într-o zi de luni.

În fiecare an, atât copiii cât și adulții așteaptă să se revadă cu cei dragi și să petreacă timp de calitate alături de persoanele care contează cel mai mult. Unul dintre cele mai relaxante moduri de a petrece timp alături de familie și prieteni este acela de a viziona împreună seriale și filme cu tematică de Crăciun.

Consultă lista cu cele mai interesante filme de Crăciun pentru anul 2023 pe care le poți urmări cu familia.

[Sursa foto: iStock]

În cele ce urmează ți-am pregătit o listă cu cinci dintre cele mai frumoase și interesante filme de Crăciun pe care să le vizionezi anul acesta.

Tot ce îți mai rămâne acum este să îi chemi pe cei dragi alături de tine și să vă „înarmați” cu pături pufoase și ciocolată caldă. Vizionare plăcută!

Filme de Crăciun pe care le poți urmări cu familia în 2023

Candy Cane Lane. Chris, un bărbat obișnuit, se hotărăște să intre în competiția anuală de decorațiuni de Crăciuni din cartierul său. În timpul evenimentului, bărbatul ajunge, în mod accidental, într-o neînțelegere cu un mic elf neastâmpărat pe nume Pepper. 

Deși înțelegerea a fost concepută pentru a-i spori bărbatului șansele de a câștiga competiția, lucrurile se complică atunci când Pepper lansează o vrajă care va transforma cele 12 zile de Crăciun într-o experiență reală ce va aduce haosul în oraș.

Chris și Pepper trebuie să găsească o soluție pentru a restabili ordinea și pentru a aduce sărbătoarea Crăciunului înapoi, pe drumul său obișnuit. Cei doi vor învăța lecții importante despre spiritul Crăciunului, legate de solidaritate și prietenie, confruntându-se cu fel și fel de provocări.

Citește și: VIDEO- S-au aprins luminițele de Crăciun la Paris. Turiștii au venit să isiste la momentul magic

Singur acasă 1.  Familia McCallister, o familie numeroasă, pleacă în mare grabă la Paris pentru a sărbători Crăciunul, însă îl uită pe micul Kevin McCallister acasă. Băiatul, în vârstă de doar 8 ani, trebuie să înfrunte doi hoți care se pregătesc să îi jefuiască casa, crezând că în ea nu locuiește nimeni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Băiețelul se dovedește a fi un adevărat „luptător”, inteligent și curajos. El se confruntă cu multe provocări și este nevoit să pună diverse capcane pentru a-și apăra locuința de hoți.

Singur acasă

[Sursa foto: iStock]

Singur acasă 2.  Familia McCallister se pregătește să plece în Florida pentru a petrece Crăciunul. Începe din noi agitația în rândul mulțimii de frați, surori, veri, părinți și mătuși. Micuțul Kevin rămâne calm, chiar și atunci când se urcă într-un alt avion, care are destinația New York.

Toate cardurile de credit au rămas în posesia lui Kevin, iar băiatul se cazează la Plaza Hotel, unde își satisface toate fanteziile culinare. Pe tot parcursul șederii sale, băiatul trebuie să îi păcălească pe angajații vigilenți ai hotelului.

Ieșind la o plimbare în marele oraș, Kevin se întâlnește cu cei doi bărbați din primul fin, Harry și Marv. Cei doi tocmai au descins dintr-un camion plin cu pește și sunt dornici să se răzbune pe Kevin. Băiatul, fiind singur, fără părinți, se împrietenește cu doamna cu porumbeii, o femeie care se deschide în fața lui pentru că de mulți ani nu a mai comunicat cu nimeni. 

Cei doi hoți trebuie să îl înfrunte pe Kevin din nou. În cele din urmă, băiețelul se întâlnește cu mama sa în fața mărețului pom de Crăciun.

Cum a furat Grinch Crăciunul.  În orașul Whoville, situat în interiorul unui fulg de zăpadă, lumea sărbătorește Crăciunul cu fericire și bucurie, mai puțin cinicul și mizantropul Grinch, care disprețuiește Crăciunul și pe locuitorii orășelului. Uneori mai face glume pe seama sărbătorii, motiv pentru care lumea nu îl place.

O fetiță pe nume Cindy Lou Who începe să se intereseze de Grinch și de trecutul său și le cere tuturor informații despre el, aflând adevărul tragic despre cinicul care disprețuiește Crăciunul. Fetița va avea prin ce a trecut Grinch și de ce a devenit atât de „rău”, cel puțin în aparență.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În timpul sărbătorii Whobilation, Grinch este invitat să fie maestrul de ceremonii, dar refuză inițial. Totuși, el participă la această sărbătoare. Fiind furios de un gest nepotrivit al primarului, el distruge petrecerea. Deoarece avea impresia că lumea sărbătorește Crăciunul doar pentru cadouri, Grinch decide să le fure pe toate.

Mai târziu totul are să se schimbe radical deoarece ceva se întâmplă în sufletul lui Grinch. Ce se va întâmpla cu Crăciunul?

Cum a furat Grinch Crăciunul

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Când se deschid târgurile de Crăciun în 2023 din Bucureşti, Sibiu, Braşov, Cluj-Napoca și Craiova?

Cadoul de Crăciun. Filmul emoționant prezintă două povești interconectate: o tânără profesoară de muzică este pe moarte din cauza unei boli de inimă, iar fiul ei încearcă să îi dăruiască o pereche de pantofi de Crăciun înainte ca ea să moară; un avocat și soția sa încep să aibă o relație din ce în ce mai rece, iar lucrurile de complică în ziua de Crăciun, atunci când soția acestuia îi ia locul profesoarei de muzică pentru a dirija corul școlii și astfel refuzând un loc de muncă la firma soțului său.

Întâlnirea dintre bărbat și băiețel are loc spontan, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI