Close sidebar
Close sidebar

Filmul in care doi elevi din Bacau apar intretinand relatii sexuale orale! Filmarea e parte a unei investigatii a Politiei

Politistii din Bacau au declansat o ancheta dupa ce au fost sesizati de catre conducerea Colegiului Economic „Ion Ghica“ din Bacau cu privire la aparitia unui filmulet in care o eleva a unitatii scolare este surprinsa in timpul unei partide de sex oral.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

O adolescenta care invata la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Bacau a fost filmata de partenerul ei, un elev de la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" din acelasi oras, in timpul unei partide de sex oral.

Filmuletul compromitator a fost transmis ulterior mai multor elevi ai Colegiului Economic si, in cele din urma, a fost vizionat de catre conducerea unitatii scolare.

Directorul a sesizat Politia din Bacau, care intreprinde in acest moment o ancheta cu privire la intamplarea care ar fi avut loc in data de 6 noiembrie. Mai multi dintre elevii care au urmarit filmarea sustin ca partida de sex ar fi avut pe unul dintre holurile colegiului intr-una dintre pauze.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Vezi imaginile AICI.

Inregistrarea integrala suprinde si zgomote de fundal ale unor copii care se joaca. Cu toate acestea, seful Inspectoratului scolar Judetean Bacau sustine ca aceste afirmatii sunt false.

"Am luat masuri imediat fiindca nu incurajam genul acesta de atitudini. Directorul colegiului a luat legatura cu familia, iar Politia face cercetari in acest moment. Evenimentul n-a avut loc in unitatea scolara si nici in timpul programului scolar.

Monitorizam situatia cu atentie", a declarat Florin Lazar, inspector general al Inspectoratului scolar Judetean Bacau.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI