Close sidebar
Close sidebar

Finala Champions League 2023: Inter Milano și Manchester City se vor înfrunta la Istanbul. În ce dată este programat meciul

Finala Champions League 2023 a fost stabilită miercuri seara: Inter Milano va juca împotriva lui Manchester City, care a trecut de actuala deținătoare a Ligii Campionilor, Real Madrid. Ultimul meci al competiției va avea loc la Istanbul, pe data de 10 iunie.

Sorin Negru,

Finala Champions League 2023 - Inter Milano vs Manchester City, la Istanbul

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Finala Champions League 2023: Italienii de la Inter Milano și-au aflat numele adversarei din finala Champions League, programată pentru 10 iunie la Istanbul.

Citește și: Manchester City și Inter Milano pornesc cu prima șansă la calificarea în finala Champions League

Manchester City a zdrobit-o efectiv pe Real Madrid cu 4-0 în meciul retur din Anglia, după ce cele două echipe terminaseră la egalitate 1-1 partida tur de pe Santiago Bernabeu.

Inter Milano, calificare fără emoții în finala Champions League

Inter Milano a învins-o marţi cu 1-0 pe AC Milan, printr-un gol marcat de argentinianul Lautaro Martinez (min. 74).

Inter Milano, condusă de Simone Inzaghi, a câştigat semifinala sută la sută italiană a actualei ediţii a Ligii Campionilor cu scorul general de 3-0.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Antrenorul echipei Inter Milano a lăudat performanţa elevilor săi după calificarea în finala Ligii Campionilor la fotbal, în faţa "eternei rivale" AC Milan.

Finala Champions League 2023- Lautaro Martinez, căpitanul și golgeterul lui Inter Milano

[Sursa foto: Twitter]

"Vom realiza cu adevărat ceea ce am reuşit în următoarele zile. A fost un vis în care am crezut mereu, am avut un parcurs extraordinar.

Câştigând o semifinală, un astfel de derby, suntem evident foarte mulţumiţi. Trebuie să-i felicităm pe aceşti jucători care au avut un traseu fabulos. Ce mi-a plăcut? Totul. Cursa, determinarea, concentrarea... Au fost foarte buni. Am jucat patru derby-uri începând din ianuarie, le-am câştigat pe toate patru, împotriva campionilor Italiei. Este normal ca jucătorii să savureze o seară de acest fel", a declarat Inzaghi la finalul meciului de pe San Siro. 

Citește și: Tatăl celui mai bogat fotbalist din lume are harem cu 40 de femei și saună din aur masiv

"Am spus de ceva vreme că vom avea un angajament total, fără să alegem o competiţie mai mult decât alta, încercând mereu să dăm maximum. Am acces în două finale (Cupa Italiei şi Liga Campionilor), am revenit în campionat, jucătorii au reuşit un parcurs extraordinar", a mai spus antrenorul lui Inter Milano.

Urmează o finală Champions League de vis la Istanbul

[Sursa foto: Twitter/ UEFA]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI