Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Cornel Dinicu, gest disperat în infernul de la Ferma Dacilor. Mărturia tulburătoare a patronului din Tohani

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, complexul turistic din Tohani transformat în infern pentru 8 oameni care și-au prierdut în noaptea de Crăciun, a vorbit în fața instanței despre primele moment în care a văzut că a izbucnit focul. El a povestit ce a încercat să facă fiul să mai mare ca să îi salveze pe copiii de la mansardă.

Sorin Negru,

Fiul lui Cornel Dinicu, gest disperat în infernul de la Ferma Dacilor


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În data de 26 decembrie 2023, cabana Ferma Dacilor a fost mistuită de un incendiu devastator ale cărui cauze sunt în continuare cercetate de criminaliști și experții INSEMEX.

Citește și: Cum este viața din spatele gratiilor pentru Cornel Dinicu? Patronul de la Ferma Dacilor face glume macabre și îi ajută pe deținuți

Tragedia a fost uriașă: 8 persoane, printre care trei copii, inclusiv unul dintre fii patronului, și-au pierdut viața.

În acest moment, proprietarul complexului, Cornel Dinicu, se află în arest preventiv pentru 30 de zile. El este convins că focul a fost pus cu intenție de cineva.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor: "A apărut fiul meu cu o drujbă pentru a tăia pereții" 

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a susținut în fața magistraților că a făcut tot posibilul să-i salveze pe copiii care se aflau la mansarda pensiunii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Omul de afaceri a povestit cum fiul său cel mare a încercat cu o drujbă să tăie pereții care dădeau în camerele copiilor. 

„În noaptea incendiului, am fost trezit din somn de către concubina mea spre dimineață, mi-a comunicat că era fum și să merg spre copii.

Mă aflam în apartamentul de la etaj care are o intrare exterioară. M-am trezit în mare viteză, am încercat să pătrund în clădire. Era mult fum și m-am întors în casă după masca de gaz și laternă. Am trecut prin bucătărie și băcănie și erau flăcări. Nu am putut să înaintez. A apărut fiul meu cu o drujbă pentru a tăia pereții care dădeau în camerele copiilor", a mărturisit Cornel Dinicu în fața instanței, potrivit România TV. 

"Sunt convins că cineva a dat foc. Restaurantul nu era închis pe timp de noapte", a adăugat patronul îndurerat. 

Cornel Dinicu, convins că focul a fost pus de o mână criminală

Tragedia de la Ferma Dacilor: mână criminală sau nereguli în funcționare?

Anchetatorii suspectează că focul a pornit de la un televizor supraîncălzit din mansardă.
Potrivit primelor informații, se pare că electricitatea de la Ferma Dacilor era primită printr-un cablu de 650 de metri, legat la panoul electric al unei pompe de apă.

În timp ce ANRE susține că racordarea necorespunzătoare la electricitate a fost o posibilă cauză a incendiului, patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, susține că o mână criminală a provocat, de fapt, tragedia, motiv pentru care a depus și o plângere penală.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă. Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu. E unul aici care e piroman. Ăla dă foc la astea. Se ştie de el, dar nu îl prind ”, a declarat Cornel Dinicu, conform Antena 3.

Avocatul lui Cornel Dinicu susțin că acesta ar fi făcut, de-a lungul timpului, mai multe reclamații la ANRE în legătură cu fluctuațiile de tensiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI