Close sidebar
Close sidebar

Florin Salam, replică dură pentru cei ce i-au spus să renunțe la cântat: "Eu nu o să pun stop la cântare!"

Artistul Florin Salam a postat un mesaj video prin care a ținut să le mulțumească celor ce i-au transmis un gând bun cât a fost internat. Manelistul a ținut să precizeze că nu se va lăsa de muzică, deși unii și-ar dori asta.

Diana Bostan,

Florin Salam


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florin Salam a fost internat în urma unor probleme de sănătate, însă manelistul a dat asigurări că se simte mult mai bine acum.

Artistul a transmis un mesaj de mulțumire fanilor săi

"În primul rând vă salut, prietenii mei, toată România, toată Europa!(...) E norocul meu că sunt iubit de voi și de Dumnezeu.

Citește și: Formația lui Florin Salam a fost atacată la o nuntă. Care a fost mărul discordiei

Vă mulțumesc din suflet pentru toate urările de bine și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis într-o perioadă mai grea a mea, era vorba de sănătate.(...)

Vreau să vă anunț că sunt sănătos! Mulțumesc familiei mele că m-a sprijinit, de la copii, până la nevasta mea și finilor mei, prietenilor mei de suflet.", a spus Florin Salam.

Florin Salam a avut un mesaj dur pentru cei ce-l vorbesc de rău

Deși a fost criticat pentru prestațiile sale din ultima perioadă, Florin Salam susține că nu se va lăsa de cântat și i-a sfătuit pe cei ce-l vorbesc de rău să n-o mai facă, fiind singurii ce vor avea de pierdut.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Betty Salam a vorbit fără perdea despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Manelistul se află în spital: „Este epuizat”

"Trebuie să fac acest anunț pentru că e vorba de meseria mea, e vorba de darul meu de la Dumnezeu(...) nu vreau să cert pe cineva sau să dau replică, vreau să spun vorba mea.(...)Eu nu o să pun stop la cântare.

(...) Oricum de ce ți-e frică, de aia nu scapi! Încercați să vorbiți frumos, ca să vă meargă bine. Dacă vorbiți altfel, tot în pierderea voastră vorbiți, asta m-am referit la partea asta de lăutari, care-mi spun oamenii ce vorbesc ei, că nu mai cânt. Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo.(...) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze.", a mai spus Florin Salam.

Florin Salam refuză să mai cânte în Călărași și Bolintin

Artistul este de părere că oamenii de acolo nu-l respectă ca artist și ca om, fiind motivul pentru care va refuza cântările din Călărași și Bolintin.

Citește și: Manelistul Tony de la Ploiești și-ar fi presimțit sfârșitul! Mesajul șocant transmis de acesta, cu doar câteva zile înainte să moară: „Să citească băiatul meu”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Am renunțat decât la Călărași și la Bolintin. De ce? Am un nivel prea șmecher, să mă iertați dacă înțelegeți greșit unii, dar eu vorbesc asta din prea multe strânse, încât să vină cineva să îi facă niște filmulețe lui Florin Salam...(...) Eu am renunțat la Călărași, nu la România. Eu am renunțat la Bolintin, pentru că nu mă respectă.",   a mai spus Florin Salam.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI