Close sidebar
Close sidebar

Formidabil! Asta se intampla o data la 200 de milioane de nasteri! O femeie a nascut tripleti identici! Sunt adorabili

Caz formidabil in Liverpool, acolo unde o tanara de 23 de ani a adus pe lume tripleti identici. Acest lucru se intampla extrem de rar, statisticile indicand o rata de 1 la 200 de milioane de nasteri.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Becki Jo Allen stia ca este insarcinata cu tripleti, dar nu avea sa banuiasca faptul ca Roman, Rocco si Rohan se vor naste perfect identic. N-a crezut asta pana cand lumea din jurul ei i-a transmis ca micutii seamana extrem de mult intre ei. A decis sa faca o proba ADN care i-a demonstrat ceea ce parea aproape imposibil. Genetic, cei trei micuti, sunt identici.

Totusi, medicii spun ca personalitatile lor se vor dezvolta diferit si singurul lucru pe care il vor avea in comun fiind aspectul fizic.

Mama lor mai avea o fetita, Indiana, mai mare ca cei trei si care nu pare deloc geloasa pe atentia sporita care li se acorda fratilor ei.


Pozele pe care Becki Jo Allen le-a postat pe retelele de socializare cu micutii sunt de-a dreptul adorabile.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI