Close sidebar
Close sidebar

Fosta amanta a unui candidat la Presedintia Romaniei da lovitura la Hollywood! Elena Beuca lanseaza peste o saptamana, in SUA, un lung-metraj ultra-premiat

Romanca pentru care fostul candidat la Presedintia Romaniei, Raj Tunaru, a stat 5 ani la inchisoare, se pregateste sa-si faca debutul pe marile ecrane din Statele Unite in calitate de regizoare.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 8 decembrie are premiera in Statele Unite filmul „D-love”, o productie de lung-metraj in care rolul principal il joaca romanca Elena Beuca. Este primul proiect pentru marele ecran in care Elena este si regizoare. Filmul are deja 12 premii castigate in Statele Unite si alte 4 nominalizari, fiind deja considerat unua dintre cele mai bune productii independente ale anului. 

Pentru Elena Beuca (37 de ani), proiectul reprezinta o incununare a unor eforturi care au inceput acum 10 ani si care au avut ca obiectiv intrarea in „cetatea filmului” de la Hollywood. Elena a jucat in aproape 20 productii, majoritatea seriale si scurt-metraje, a fost de 9 ori producator, a regizat 4 filme si a facut scenariul pentru alte doua.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Totusi, numele Elena Beuca este legat si de un scandal care a zguduit lumea politica in urma cu 11 ani. Atunci, Raj Tunaru, fost candidat la Presedintia Romaniei sau Primaria Capitalei, a ajuns sa fie condamnat la 5 ani de inchisoare dupa ce si-a zdrobit iubita in bataie.

Numele ei era Elena Beuca, iar femeia s-a ales cu splina rupta in urma relatiei cu fostul politician.

In septembrie 2006, Raj Tunaru, care era casatorit, a avut o criza de nervi cand si-a prins amanta cu un alt barbat, intr-un apartament din Los Angeles. Dupa ce a lovit-o cu salbaticie, Tunaru a fost arestat si eliberat in schimbul unei cautiuni de 500.000

dolari, bani platiti de sotia oficiala a politicanului. La o luna distanta, Tunaru este din nou arestat pe motiv ca a incalcat termenii eliberarii preventive: o sunase pe Elena si o amenintase cu moartea. Ulterior a fost condamnat si si-a ispasit pedeapsa intr-un penitenciar din SUA.

„Am platit enorm de mult pentru relatia respectiva. Regret, oarecum, pentru ca iubirea adevarata e iubire pura”, a declarat ulterior Elena Beuca. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI