Florentina Neagu a trecut peste despărțirea de Livian Pop. Șatena a postat pe contul ei oficial de Instagram corpul unui bărbat. Pe filmare se vede un abdomen cu pătrățele, bine lucrat la sală, de sex masculin. Urmăritorii Florentinei au reacționat imediat. Până în acest moment, Florentina Nicoleta Neagu nu a transmis oficial că are un nou iubit.

fosta iubită a lui livian iubește din nou
Bprbatul pe care a pus ochii Flori Neagu.[Sursa foto: Instagram]

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu s-au despărțit

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu au format un cuplu, timp de luni bune. Cei doi îndrăgostiți locuiau împreună, ba chiar făceau toate lucrurile în doi. Tinerii au mărturisit că aveau planuri de viitor serioase, însă brusc s-a produs ruptura. Băiatul lui Nelson Mondialu a menționat că s-a consumat relația dintre ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a ales de Florentina Neagu după despărțirea de Livian de la „Puterea Dragostei”

De curând, Livian Pop a fost văzut în compania Ligiei de la „Puterea Dragostei”. Cei doi foști concurenți ai emisiunii de la Kanal D au afirmat că sunt doar foarte buni prieteni. Atât Ligia Dolha cât și Livian Pop sunt singuri pe plan amoros.

Citeste si: EXCLUSIV! Livian de la Puterea dragostei și Bianca Comănici, împreună de sărbători?!: „Te voi iubi pentru totdeauna”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si