Close sidebar
Close sidebar

Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” iubește din nou?! Cu cine a fost surprinsă șatena

Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” a fost surprinsă în compania unui bărbat arătos. Se pare că Florentina Neagu este pe cale să-și refacă viața.

Georgiana Balaban,

Florentina Neagu, fostă iubită a lui Livian. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florentina Neagu a trecut peste despărțirea de Livian Pop. Șatena a postat pe contul ei oficial de Instagram corpul unui bărbat. Pe filmare se vede un abdomen cu pătrățele, bine lucrat la sală, de sex masculin. Urmăritorii Florentinei au reacționat imediat. Până în acest moment, Florentina Nicoleta Neagu nu a transmis oficial că are un nou iubit.

Bprbatul pe care a pus ochii Flori Neagu. [Sursa foto: Instagram]

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu s-au despărțit

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu au format un cuplu, timp de luni bune. Cei doi îndrăgostiți locuiau împreună, ba chiar făceau toate lucrurile în doi. Tinerii au mărturisit că aveau planuri de viitor serioase, însă brusc s-a produs ruptura.

Băiatul lui Nelson Mondialu a menționat că s-a consumat relația dintre ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a ales de Florentina Neagu după despărțirea de Livian de la „Puterea Dragostei”

De curând, Livian Pop a fost văzut în compania Ligiei de la „Puterea Dragostei”. Cei doi foști concurenți ai emisiunii de la Kanal D au afirmat că sunt doar foarte buni prieteni. Atât Ligia Dolha cât și Livian Pop sunt singuri pe plan amoros.

Citeste si: EXCLUSIV! Livian de la Puterea dragostei și Bianca Comănici, împreună de sărbători?!: „Te voi iubi pentru totdeauna”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI