Close sidebar
Close sidebar

Fosta prezentatoare de televiziune Paige Greenaway s-a sinucis

Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de familia lui Paige Greenaway, fostă prezentatoare la BBC.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

În ultimii ani, femeia s-a luptat din greu cu dependența de droguri. Paige a apărut într-un documentar realizat de BBC numit ”Love And Drugs On The Street”, în care a vorbit despre combaterea dependenței de droguri și problemele de sănătate mintală. Se pare însă că tânăra de 23 de ani nu a reușit să treacă peste această dependență de droguri.

În ultimii 7 ani, Paige a dormit pe străzi și s-a luptat cu problemele mintale și cu dependența pentru droguri. Tânăra își amenajase un cort într-un cimitir din Brighton.

În documentarul "Love And Drugs On The Street", mama tinerei a menționat că a ajutat-o pe fiica sa să își îmbunătățească situația să se gândească din nou la viitor.

După ce documentarul a fost difuzat în 2017, viața lui Paige părea că s-a schimbat, aceasta obținând un loc de muncă, reușind să se alăture marinei și să se înscrie și la un curs de înfrumusețare la facultate.

Citeste si: Lumea muzicii este în doliu. A murit lăutarul Strugurel de la Oradea

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

În ultima perioadă avea în plan să își deschidă o afacere împreună cu mama ei, care vinde săpunuri și lumânări.

Citeste si: Coronavirus România. Un bărbat din Sibiu a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat febră

Planurile familiei lui Paige au fost date însă peste cap în momentul în care au făcut o descoperire cu adevărat macabră în data de 9 februarie.

Paige a fost găsită spânzurată în propriul său apartament din Brighton, la două săptămâni de la ultima convorbire cu mama ei.

Citeste si: Gheorghe Dincă, noi probleme de sănătate în pușcărie! Criminalului de la Caracal i s-a făcut rău în celulă? EXCLUSIV

În memoria fiicei sale, Edell, mama lui Paige, a înființat o cantină pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu problemele care i-au adus sfârșitul tinerei de 23 de ani.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI