La inceputul anului trecut, Adina Samson, angajata a Primariei Iasi si amanta edilului Gheorghe Nichita de cativa ani, avea sa-i faca acestuia plangere penala pe motiv ca ar fi fost batuta si spionata. Asa s-a aflat ca primarul ii pusese pe politistii locali sa-i spioneze amanta pe care o banuia de infidelitate. Nichita a fost retinut pentru abuz in serviciu, dar dosarul nu s-a finalizat nici acum.

Gheorghe Nichita a fost retinut pentru abuz in serviciu
Gheorghe Nichita a fost retinut pentru abuz in serviciu

Asa ca, daca nu mai este primar, Nichita vrea sa ajunga acum in Parlament. Declaratia de avere pe care a completat-o cu ocazia candidaturii arata ca aventura amoroasa l-a costat nu doar functia de primar, dar si o buna parte din avere.
Adina Samson, amanta fostului primar
Adina Samson, amanta fostului primar

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Astfel, in 2015, an in care a fost suspendat din functia de primar (in luna mai), Nichita a primit “lefuri” de numai 30.122 lei, fata de 76.908 lei in 2014, an in care a mai beneficiat de 105.850

lei, bani proveniti din titluri BNR. In schimb, anul trecut s-a ales cu 80.000 euro in urma partajului (oficial, sotia a luat casa), bani trecuti in ambele declaratii de avere (din 2016 si 2015). Probabil, pentru a-si rezolva problemele finaciare, Nichita a vandut la jumatatea anului trecut unitatile de investitii de la o banca pe care le detinea si a incasat suma de 169.791,02 lei. Chiar si asa, fostul primar nu a reusit sa-si plateasca datoriile.
In declaratia de avere din 2015, era mentionat un credit contractat in 2014, de la o persoana fizica, in valoare de 45.000 euro, cu termen de rambursare anul 2015. In declaratia de avere de acum (25 octombrie 2016), creditul a ramas la aceeasi valoare, dar termenul de rambursare a fost prelungit pana in 2017.

In plus, conform supervizor.ro, Gheorghe Nichita este dator si la Fisc.  ANAF a emis pe 12 iulie 2016 o notificare privind obligatiile fiscale restante, suma pe care fostul primar o are de platit fiind de 116.364 lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si