Giorgi Dzhangirian poate fi văzut în imaginea postată de Octavian Morariu cu uniforma militară ucraineană și arma sub braț.

Fostul preşedinte al Federaţiei de Rugby din Ucraina

"Acesta este Giorgi Dzhangirian, fost preşedinte al Uniunii Ucrainene de Rugby, 83 de ani, apărându-şi ţara”, a fost mesajul lui Octavian Morariu pe Twitter, însoțit de o imagine cu fostul președinte.

Citeste si: Stoltenberg: Atacarea civililor este o crimă de război. Acest conflict nu trebuie să se extindă

Citeste si: Primăria Capitalei organizează un centru pentru refugiații din Ucraina, la Romexpo

Avansul trupelor ruse a încetinit ”semnificativ”, acestea sunt demoralizate

Într-o postare pe Facebook, marți dimineață, șeful Statului Major al forțelor armate ucrainene a transmis că acestea continuă să riposteze la invazie pe întreg teritoriul țării.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis: Parcurgem cea mai gravă criză de după cel de-al Doilea Război Mondial

Citeste si: Kelemen Hunor: Agresiunea Rusiei la adresa Ucrainei este „un act criminal şi inacceptabil”

Printre acestea se numără apărarea "eroică" care continua la Cernihiv, luptele în curs de desfășurare în suburbiile din Nikolaev, iar forțele aeriene resping loviturile cu rachete.

În postare se spune: "Adversarul continuă operațiunea ofensivă, dar ritmul de promovare a trupelor sale a încetinit semnificativ.

"Ocupanții sunt demoralizați și tind din ce în ce mai mult spre jafuri și încălcări ale dreptului umanitar internațional", mai transmite armata ucraineană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si