Ieri, 14 iunie 2023, Silvio Berlusconi a fost condus  pe ultimul drum. Fostul premier al Italiei a murit la vârsta de 86 de ani. Politicianul a luptat cu o boală grea. Slujba de înmormântare a avut loc în Milano și au fost prezenți cei mai înalți oficiali italieni, dar și mai mulți lideri străini.

Citește și: VIDEO- Percheziții de ultim moment: persoane acuzate că ar fi cerut 20.000 de euro pentru a rezolva problemele prin ritualuri de vrăjitorie

În timpul funeraliilor, o româncă a fost arestată după ce a încercat să fure. Femeia era stabilită în Italia.

Italienii au avut parte de o zi extrem de tristă după pierderea lui Silvio Berlusconi.

Citește și: Ghiță Ciobanul a fost jefuit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

O româncă a profitat de această situație și a încercat să fure ceva, în timp ce se afla printre oameni, în aglomerație.

Ce a încercat românca să facă

O femeie din România, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată de poliție pentru furt din buzunare în timpul ceremoniei funerare a fostului premier, Silvio Berlusconi.

Ea a fost luată în vizor de către autorități pentru o presupusă tâlhărie după ce a fost surprinsă în timp ce fura în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi, în Piazza Duomo din Milano, relatează Libero Quotidiano.

Citește și: Jandarmii din Timiș au intervenit, după ce o femeie a reclamat că a fost agresată fizic și verbal de un copil. Ce întorsătură a luat acest caz

Imediat după ora 15:00, în timpul ceremoniei funerare de la Piazza Duomo din Milano, polițiștii de la Secția a VI-a au observat o tânără care părea să urmărească cu atenție persoanele de pe Corso Vittorio Emanuele.

Nu a trecut mult timp, căci tânăra a intrat într-un fast-food din Galeria Fontana, iar la etajul al doilea al restaurantului, femeia s-a apropiat de un tânăr în vârstă de 18 ani și i-a arătat o bucată de hârtie pe care era scris ceva de neînțeles.

Ea a pus hârtia peste telefonul mobil al tânărului lăsat pe masă și a reușit să îl fure.

În acel moment polițiștii au intervenit rapid, reușind să o oprească pe femeie și să îi returneze telefonul mobil victimei. Apoi, românca a fost arestată și dusă direct la o secție de poliție din Italia.

Citește și: Atenție pensionari: A apărut o nouă tehnică prin care oamenii sunt păcăliți și le sunt furați banii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si