Gabi Bădălău abia a terminat procesele  cu fosta sa soție și anume Claudia Pătrășcanu, iar acum are parte de un nou dosar la judecătorie. Se pare că ar fi încălcat termenii prevăzuți într-un contract semnat cu o instituție publică.

Citește și: Facturile uriașe au afectat-o și pe Claudia Pătrășcanu. Ce sumă uriașă are de plătit artista

Iubitul Biancăi Drăgușanu a fost dat în judecată, săptămâna trecută, de Regia Națională a Pădurilor Romsilva, prin Direcția Silvică Giurgiu.

Conform portalului instanțelor de judecată, Direcția Silvică Giurgiu îl acuză pe Gabi Bădălău că nu ar fi respectat clauzele unui contract, așa că a solicitat instanței să îl oblige pe acesta să se supună termenilor pe care i-a acceptat prin semnarea documentului.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat după trei ani de procese

La sfârșitul anului 2022, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au reușit să divorțeze după trei ani de procese.

„În sfârșit, după trei ani, am reușit și am divorțat de comun acord, urmând a fi în pronunțare și a se redacta hotărârea judecătorească. Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. De trei ani mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt un tată care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi”, a declarat Gabi Bădălău.

Citește și: UPDATE- Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru dare de mită şi trafic de influenţă

În prezent, afaceristul și Bianca Drăgușanu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși, de multe ori au apărut zvonuri că s-au despărțit, în cele din urmă au găsit o cale de a se împăca.

Citește și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal în sala de judecată. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citește și: Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare împreună cu fiica ei: "Am foarte mari emoții. Nu m-am mai atins de el de aproape 2 ani!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si