PREMIERUL, CONDUS CU PUPATURI

Cu imbratisari si pupaturi si-a inceput premierul Sorin Grindeanu mandatul. Pana la usa il insotesc cei doi sustinatori. Calin Popescu Tariceanu ii stringe mana cu putere. Liviu Dragnea pare chiar emotionat. Ba chiar il pupa pe Grindeanu, sa-i fie cu noroc.

Usile se inchid si cei 26 de ministri incep o sednta de Guvern nocturna.

Asa s-a incheiat o zi lunga pentru noi ministri. Au trecut ei fara probleme prin votul plenului, dar, mai inainte, la comisii, i-au cam napadit emotiile.

 

"ROMANIA, GRADINA MAICII DOMNULUI!"

ANA BIRCHALL: „Romania nu a fost pusa in valoare si cred ca fiecare dintre noi putem sa facem acest lucru tocmai pentru a respecta si a iubi aceasta tara atat de frumosa numita "gradina Maicii Domnului".

N-a vorbit despre tara ci despre popor ministrul Educatiei. Si s-a cam incurcat in acorduri.

PAVEL NASTASE: „Populatia care este educata, care este supusa procesului de educare SUNT OAMENI care inteleg mai greu lucrurile si in care trebuie sa procedam cu foarte, foarte mare atentie”.

PETRE DAEA, MINISTRUL AGRICULTURII: „ Sper ca mintea sa ma tina in stare sa nu fac greseli”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

"DORM CA UN BEBELUS!"

VIOREL STEFAN- MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: „Este intrebarea cu care ma culc seara, ma scol diminmeata si cateodata in timpul noptii. Vorba cuiva de 3 nopti dorm ca un bebelus, adica cate 3 ore”.

Ministrul transporturilor a parut pus in dificultate de intrebarile jurnalistilor si a ales cea mai usoara cale de raspuns.

CUC: „Nu promit niciun kilometru de autostrada”.

 

A JURAT, DAR NU CU MANA PE BIBLIE!

Dar cu bune si cu rele ziua a trecut si a venit momentul juramantului de la Cotroceni. Aici vedeta a fost ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, care a reusit sa jure fara sa tina mana pe biblie.

Intre atatea juraminte, doar nazdravanul de stilou a mai spart monotonia.

Dar nu e nici o problema, ministrul economiei rezolva situatia.

KLAUS IOHANNIS: „Domnul presedinte Dragnea aflaram de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta, va rog eu frumos sa ii invatati si pe ei”.

26 de ministri are cabinetul Grindeanu. Din ei, 8 femei si un coleg mai inalt cu un cap decat restul.

Augustin Jianu, are 30 de ani si este ministrul Comunicatiilor. Potrivit declaratiilor de avere, el si ministrul tineretului, Marius Dunca, sunt singurii membri ai excutivului care traiesc din salariu.

 

BOGATIILE MINISTRILOR

Si daca ati vazut cine sunt cei mai saraci ministri, sigur vreti sa stiti si care sunt cei mai bogati. In top conduce Ana Birchall, care ocupa fotoliul de la Afaceri Europene. In declaratia de avere a scris ca are investitii financiare in strainatate esttimate la 23 de milioane de euro si 230 de mii de dolari in conturi. Averea este completata cu 2 apartamente in Statele Unite. Nu este singura care detine imobile în afara tarii. Vicepremierul Sevil Shhaideh are trei locuinte în Siria.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si