Close sidebar
Close sidebar

Gandaci vii in frigidere! Asta au descoperit inspectorii OPC intr-un restaurant de la mare

Gandaci vii care colcaie nestingheriti prin frigider. Asta au gasit comisarii OPC, la un restaurant din centrul vechi al Constantei, dupa ce au inceput un amplu control al localurilor, cu ocazia festivalului Neversea. Iata, imaginile filmate chiar de autoritati!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Colcaie gandacii in frigiderul unei terase, chiar printre produsele gatite clientilor. Spatiul de depozitare, vizibil murdar, e plin de mucegai, iar insectele sunt la ele acasa.

Horia Constantinescu, director OPC Constanta: Pentru prima data am intalnit gandacul de frigider, sau gandacul rezistent la frig, nu mica ne-a fost surprinderea sa gasim in frigiderele unuia dintre comercianti gandaci, intr-o stare insalubra de depozitare a alimentelor carne veche, carne neetichetata.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Mizeria de nedescris, dar si mai multe produse expirate au fost descoperite de comisarii OPC la o terasa din centrul vechi al Constantei. In ciuda imaginilor graitoare, administratorul sustine ca localul sau sclipeste de curatenie.

Restaurantul cu gandaci in frigider a fost inchis temporar de autoritati. Inspectorii OPC  au luat la control toate terasele din zona, pentru a fi siguri ca turistii care vin de Neversea nu se intorc acasa cu toxiinfectii alimentare.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI