George, un salvamar din Constanța, în vârstă de 24 de ani, și-a pierdut viața în dimineața zilei de marți, 12 decembrie 2023. Acesta circula cu viteză, intrând într-un sens giratoriu, ulterior răsturnându-se cu mașina.

Colegii salvamarului din Constanţa sunt în stare de șoc

Colegii lui George au declarat că sunt șocați cu privire la cele întâmplate. Potrivit acestora, salvamarul din Constanța era retras, muncitor și își făcea mereu datoria foarte bine.

George, salvamarul mort la Constanța, voia să părăsească România

George, salvamarul mort la Constanța, voia să părăsească România

"Eu mi-l aduc aminte din prima zi de când a venit la noi, la salvamari. Eram la bazin la noi, la sediu. Era un copil foarte timid şi foarte la locul lui. L-am avut doi ani de zile pe plajă, la noi, în Mamaia. Şi-a făcut datoria ca salvamar foarte bine.

Un băiat foarte muncitor. Eu tindeam către a-l opri pe timp de extrasezon să lucreze cu noi în echipă, dar băiatul mie mi-a spus că el va pleca să lucreze în construcţii într-o altă ţară", a mărturisit Victor, colegul lui George, salvamarul care a murit în urma tragicului accident.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Accident teribil în Constanța! Un tânăr de 24 de ani s-a răsturnat cu mașina, iar din păcate nu a mai putut fi salvat

Salvamarul din Constanța avea permisul suspendat

Tânărul salvamar din Constanța, în vârstă de 24 de ani, a fost surprins de o cameră de supraveghere, chiar în momentul în care tragedia a avut loc. Acesta conducea cu o viteză de aproximativ 170 km/h, atunci când a intrat în sensul giratoriu, situat la intrarea în Constanța, potrivit unor surse.

Acesta și-a pierdut viața pe loc, în urma impactului.

Permisul său era suspendat, potrivit polițiștilor.

Citește și: El este tânărul de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din Constanța. George era salvamar: ”Mi-ai rupt sufletul din mine”

"La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier grav. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a murit.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice", au transmis polițiștii constănțeni, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si