Close sidebar
Close sidebar

Germania vrea sa dea o lege prin care sa interzica vanzarea de masini cu motoare diesel sau pe benzina

Germania lucreaza la o lege care ar urma sa limiteze drastic posibilitatea vânzarii de masini cu motoare diesel si pe benzina incepând din 2030 in favoarea masinilor electrice si a celor cu propulsie hibrida.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Germania si-a asumat la inceputul acestui an responsabilitatea de a scadea emisiile de dioxid de carbon cu 95% pana in 2050, iar pentru a reusi acest lucru si-a luat angajamentul de a reduce emisiile masinilor de pasageri cu 45% si pe cele ale camioanelor cu 54%, scrie automarket.ro.

Va fi imposibil sa reducem emisiile generate de transporturi fara o legislatie care sa impuna direct sau indirect limitarea productiei de masini diesel si pe benzina. Avem nevoie de o motivatie pentru masini electrice pentru ca Germania si alte tari sa atinga tintele de mediu asumate la conferinta mondiala despre clima de la Paris de anul trecut", afirma Oliver Krischer, vicepresedinte al Partidului Verzilor din Germania.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI