Close sidebar
Close sidebar

Gest emotionant! A renuntat la victorie pentru a-si ajuta fratele! Jonny Browlnee a trecut de linia de sosire ajutat de fratele lui in cadrul unei curse de triatlon

Atletul britanic Jonny Browlnee a avut nevoie de ajutorul fratelui sau, Alistar, pentru a ajunge la linia de sosire, in cadrul unei curse de triatlon, desfasurata in Mexic.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jonny mai avea doar 700 de metri pana la linia de sosire pentru a-si invinge fratele, insa a inceput sa simta oboseala si, in scurt timp, abia s-a mai putut tine pe picioare.

Fratele sau, Alistar, a facut insa un gest uimitor. A renuntat la victorie si s-a intors la fratele lui. Au trecut impreuna linia de sosire, in aplauzele spectatorilor, relateaza BBC.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Dupa cursa, Alistar a declarat: "Aş fi făcut acelaşi lucru pentru oricine s-ar fi aflat în acea situaţie.

Mi-as fi dorit ca «idiotul» ăsta să fi putut păşi normal şi să fi câştigat cursa. Nu m-a deranjat să termin pe poziţia a treia".

El a fost transportat la spital si se afla in afara oricarui pericol.

Castigator a fost sud africanul Henri Schoeman. Daca ar fi castigat la Mexico, Jonny ar fi devenit campion mondial, insa acum s-a pozitionat pe locl al doilea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI