Close sidebar
Close sidebar

Gest impresionant facut de Simona Halep pentru o copila de 8 ani, bolnava de cancer. Mesajul ei face inconjurul lumii - Felicitari, Simona!

Simona Halep a facut un gest extraordinar pentru o tanara jucatoare de tenis din Statele Unite. Micuta, de origine romana, a suferit o interventie chirurgicala.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Brianna Alexe face tenis de performanta, dar, din nefericire pentru ea, a fost diagnosticata cu cancer. Ea avea o tumora de marimea unei mingi de tenis la artera carotida, iar operatia de inlaturare a ei a fost una care s-a incheiat cu succes.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Micuta este o admiratoare a Simonei, iar un mesaj pe care jucatoarea de tenis din Romania i l-a transmis a facut-o sa planga de bucurie. Simona i-a transmis sa aiba incredere in ea, sa lupte cu bola si sa revina pe terenul de tenis ca sa ajunga o jucatoare de top.

"Buna, iti multumesc ca esti una dintre sustinatoarele mele. Sunt mandra de tine si ca ai facut fata cu brio tuturor testelor, spitalelor si operatiei prin care ai trecut. Te descurci minunat in a te recupera. Ai fost foarte curajoasa si daca ai curaj in tot ceea ce faci in viata veit putea reusi orice. Acum mergi inapoi pe teren si distreaza-te.

Te imbratisez.", i-a transmis Simona.

Micuta a a izbucnit in lacrimi cand a vazut mesajul de la jucatoarea care ocupa locul 5 in ierarhia WTA. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI