Close sidebar
Close sidebar

Gest sfâşietor făcut de colegii şi profesorii Teodorei, fata ucisă de un şofer care făcea live la volan

Teodora, fetiţa ucisă de un şofer care făcea live la volan, a lăsat o mare de lacrimi şi durere în urma sa.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Colegii, dar şi profesorii o plâng pe fată şi sunt distruşi de această pierdere. Teodora era elevă la Liceul Teoretic Baptist Reşiţa, loc care a devenit trist de când micuţa Teodora a murit.

În clasa a III-a B, acolo unde învăţa fata, s-a făcut un altar în banca în care aceasta obişnuia să stea, relatează Observator. Despre Teodora sunt numai cuvinte de laudă, copila fiind descrisă drept frumoasă, cuminte şi talentată.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Pe uşi au fost lipite fotografii cu Teodora, iar mesaje de adio şi trandafiri albi au umplut sala de clasă a fetei.

Sâmbătă, maşina condusă de un bărbat, care făcea live pe Facebook, a lovit un tractor, apoi a intrat pe contrasens. A lovit maşina în care se afla Teodora, alături de părinţi şi fratele ei de 3 ani. Copila a murit pe loc, iar fratele ei se află în spital, cu splina şi coloana rupte.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI