Close sidebar
Close sidebar

Gest urat al unui stelist! Ce a facut cu banderola purtata in memoria marelui Prodan!

Fostul mare international, Daniel Prodan a incetat din viata saptamana trecuta. LPF a hotarat ca la toate meciurile din aceasta etapa sa se tina un moment de reculegere, iar jucatorii sa evolueze cu banderole negre pe brat.


DISTRIBUIE
acest articol

Asa s-a intamplat si la meciul dintre Concordia Chiajna si Steaua, scor 1-0. Jucatorii ros-albastrilor au iesit pe gazon purtand tricouri negre si un banner pe care era afisat mesajul ”Ramas bun, fratele nostru!”.

Toti jucatorii au burtat banderole negre pe brat. Intrat in minutul 65 al meciului in locul lui Pintilii, Alexandru Tudorie a decis sa renunte la banderola la scurt timp dupa ce a fost introdus pe gazon. Atacantul de 20 de ani a aruncat-o pe pe teren, fiind singurul care a evoluat fara banderola neagra in restul partidei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI