Close sidebar
Close sidebar

Gestul incredibil facut pentru starul Mohamed Salah in Rusia! Ce i-a oferit liderul cecen fotbalistului de la Liverpool a surprins pe toata lumea

In ciuda faptului ca nationala Egiptului a avut o evolutie modesta pana acum la Campionatul Mondial din Rusia, liderul echipei Mohamed Salah a fost tratat ca un rege in aceste zile.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Starul lui Liverpool a primit “cetatenia cecena onorifica” din partea liderului Ceceniei, Ramzan Kadyrov, in cadrul unui eveniment organizat de Kadyrov la Grozny pentru echipa Egiptului.

“In aceasta seara am semnat un decret prin care i se confera un titlu distins marelui fotbalist, component al nationalei Egiptului si al echipei Liverpool. La dineul organizat in onoarea nationalei Egiptului i-am inmanat lui Mohamed Salah o copie a decretului. Este un titlu meritat”, a declarat Kadyrov, care a tinut cont de declaratiile favorabile pe care jucatorul african le-a facut la adresa lui inainte de competitie.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Mohamed Salah, tratat ca un rege in Rusia! Cum vrea jucatorul sa se revanseze!

Coincidenta a facut ca dincolo de afinitatea politicianului cecen pentru Salah, Egiptul a avut cantonamentul la Grozny pe perioada Cupei Mondiale.

Nationala Egiptului a iesit, din pacate, din cursa pentru calificarea in optimile de finala inca dinaintea ultimei etape din grupa A, dupa ce a pierdut primele doua partide, 0-1 cu Uruguay si 1-3 cu Rusia.

Salah, care nu a jucat deloc in primul meci, din cauza accidentarii din finala Champions League cu Real Madrid, a marcat unuicul gol al africanilor impotriva tarii gazda, si spera ca la intalnirea cu Arabia Saudita, sa isi arate adevarata valoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI