Close sidebar
Close sidebar

Gestul neașteptat făcut de Simina Loica la scurt timp după împăcarea cu Alex Zănoagă: ”Și-a distrus viața și regretă mult după Jador”

Simina de la Puterea Dragostei a făcut mai multe postări pe TikTok, ce i-au adus critici dure din partea internauților.

Alexandra Bercea,

Gestul neașteptat făcut de Simina Loica, la scurt timp după împăcarea cu Alex Zănoagă: ”Și-a distrus viața și regretă mult după Jador”

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simina Loica este foarte activă în mediul online, acolo unde publică zilnic diferite postăzi din viața de zi cu zi, pentru a-i ține la curent pe urmăritorii ei cu tot ce face. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este foarte sinceră și nu poate să mintă sau să ascundă lucrurile importante, așa că le împărtășește, de multe ori, cu cei care au susținut-o pe parcursul emisiunii fenomen de la Kanal D.

Citeste si: Jador, mai îndrăgostit ca niciodată de Georgiana. Unde și-au petrecut seara după marea împăcare

Alex Zănoagă și Simina și-au mai dat o șansă de dragul băiețelului lor

Simina a făcut la fel și când a dezvăluit pe internet că ea și Alex au luat o pauză. În cele din urmă, cei doi s-au împăcat și lucrurile au început să se schimbe ușor ușor și să meargă spre bine în relația lor.

Cei doi soți au împreună un băiețel minunat, pe Dominic, pentru care luptă și fac tot posibilul să-i fie bine. Din acest motiv, dar și pentru iubirea ce și-o poartă, și-au mai dat o șansă și s-au împăcat.

Simina a fost în continuare activă și pe TikTok, acolo unde a apărut în prezența lui Alex, dar și pe Instagram.

Citeste si: Mădălin de la "Puterea Dragostei", relație secretă cu o fostă concurentă din emisiune

Simina Loica, criticată de internauți

Printre postările pe care le-a făcut tânăra mămică, se numără și două videoclipuri în care se aude pe fundal muzica lui Jador, adică a fostului ei iubit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Deja foarte multă lume știe faptul că Simina și Jador au un trecut împreună, că s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei și că au fost într-o relație scurtă, dar semnificativă. În urma imaginilor postate pe TikTok de către Simina, internauții au luat ”foc” și au criticat-o foarte dur pentru gestul făcut. Mai jos sunt doar câteva comentarii pe care bruneta le-a primit din partea celor care o urmăresc în mediul online.

Citeste si: Primele declarații ale Andrei Voloș după operația de liposucție

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI