Close sidebar
Close sidebar

Gestul șocant a lui Kadîrov. Și-a trimis la război cei trei fii minori: „Până și copiii vă vor zdrobi în bucăți”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut un anunț șocant, anume faptul că cei trei fii ai săi, minori, vor merge în curând în prima linie a războiului ruso-ucrainean.

Laura Macovei,

Gestul șocant a lui Kadîrov. Și-a trimis la război cei trei fii minori: „Până și copiii vă vor zdrobi în bucăți”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O vârstă minoră nu ar trebui să conteze pentru pregătirea apărătorilor Patriei noastre: Nepoții primului președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Kadzhi Kadîrov- Akhmat, Eli și Adam, de 16, 15 și 14 ani. Dar pregătirea lor militară a început cu mult timp în urmă, la o vârstă fragedă ”, a scris Kadîrov pe contul lui de Telegram, luni, potrivit ria.ru.

„Nu aveți spirit de luptă, nici cinste și nici demnitate”

Potrivit liderului cecen, cei trei băieți „sunt învățați cum să manipuleze diferite arme și cum să le folosească”, la o bază din Gudermes și că Akhmat, Eli și Adam sunt „gata să-și aplice abilitățile” în Ucraina.

Citeste si: Putin ar putea să folosească armele nucleare. Oficial american: „A scăpat complet de sub control”

Suntem convinși că până și copiii minori vă vor zdrobi în bucăți, pentru că nu aveți spirit de luptă, nici cinste și nici demnitate ”, a mai spus liderul cecen.

Volodimir Zelenski a vorbit despre aderarea Ucrainei la NATO: ”Sunt sigur că vom implementa acest proiect”

Zelenski susține că Ucraina “va implementa proiectul” de aderare la NATO. Liderul ucrainean a vorbit și despre vizita sa în Turcia, dar și despre discuția cu Macron.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

“Astăzi avem o declaraţie comună puternică a liderilor din nouă state  NATO, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, România şi Slovacia.

Citeste si: Hoții au furat caseta cu bani a unui aparat de tip SelfPay aflat în apropierea sediului Poliţiei

Ei au condamnat acţiunile Rusiei şi, cel maai important, au susţinut aspiraţia noastră de a deveni membru cu drepturi depline NATO.

Mergem spre această direcţie. Sunt sigur că vom implementa acest proiect”, a afirmat Zelenski în discursul de duminică seară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI