Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali a scăpat de executarea silită! Finanțatorul FCSB nu trebuie să-i mai plătească 50.000 lei unei femei pe care a jignit-o în direct

Gigi Becali a scăpat de executarea silită în cazul scandalului cu Antoaneta Dragomir, pe care latifundiarul a jignit-o în direct la un post de televiziune.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gigi Becali a fost găsit vinovat de calomnie și urma să-i plătească Antoanetei Dragomit suma de 50.000 lei, după ce omul de afaceri a jignit-o pe aceasta într-o emisiune de televiziune, în 2012.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Fosta reprezentantă a Partidului Ecologist Român la alegerile din 2012 l-a dat în judecată pe Becali și a câștigat pe linie, inclusiv la formele de apel, însă șeful FCSB a reușit să întoarcă executarea silită după ce contestația lui a fost admisă de Tribunalul București.

Conform deciziei din 11 ianuarie 2019, instanța ”anulează sentința civilă și evocând fondul: anulează somația emisă în data de 11.01.2018 și încheierea de stabilire a cheltuielilor de executare din 11.01.2018, din dosarul de executare 409/2017”. Hotărârea este definitivă.

Citeste si: Gigi Becali, şocat! Un celebru fotbalist din echipa lui a fost condamnat la închisoare! Avem toate detaliile! Totul s-a întâmplat de la consumul de… ţuică!

Cine este Antoaneta Dragomir, femeia pe care Becali a jignit-o?

Antoaneta Dragomir a reprezentat Partidul Ecologist la Alegerile Parlamentare din 2012, avându-l contracandidat pe Gigi Becali în Colegiul 25 București. Afaceristul venea din partea alianței USL și a apărut într-o emisiune electorală alături de aceasta. Cei doi s-au contrat, iar Becali a folosit cuvinte jignitoare la adresa femeii. Antoaneta Dragomir a pierdut în cele din urmă alegerile în favoarea lui Becali și a renunțat la cariera politică, ea fiind cunoscută în prezent prin intermediul unui ONG.

  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI