Gigi Becali a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu ar trebui sa mai aiba dreptul sa puna piciorul in Romania, tara pe care a batjocorit-o, scrie stiripesurse.ro.

„Cand vad ataţia prosti care ii iau apararea lui Dragnea, pot eu sa fac ceva? Ei au bani, castiga alegerile. Eu nu am banii pe care ii are mafia lor.

Nu mai am nici cuvinte de nervi. Sa pui oameni slabi ca sa-i poţi conduce, asta-i tiranie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prosti sunt... pai ei, aia care il apara pe Dragnea sunt prosti. Dragnea nici nu are dreptul sa puna piciorul in Romania.  A batjocorit o ţara. Nu ma mai sunaţi pe mine, ca dau in Dragnea si o sa aveţi probleme.

Mascariciul asta... numai prostii il pot susţine pe mascariciul asta.
De cand si-a permis sa puna femeie musulmanca sa conduca ţara.. un tractorist, a facut facultatea ca era tatal lui miliţian. Dragnea te face sa il iubesti pe Iohannis. Eu nu eram de acord cu Iohannis, dar Dragnea m-a facut sa il iubesc. Chiar nu exista in partidul ala barbaţi, De ce sa nu candideze Serban, de ce sa candideze Tariceanu? Serban e si mai curat si mai cinstit, pe cand Tariceanu e si corupt, a avut si sapte neveste.

Ia-l pe Tariceanu si pune-l cap la cap cu Serban.'', a spus Gigi Becali la Romania TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si