Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, interviu emotionant in prag de Paste: "Acum il rog pe Dumnezeu: Doamne, fa-ma... "

Gigi Becali a acordat un interviu in prag de Paste si a vorbit despre credinta, mantuire si pacate.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Lui Gigi Becali ii pare rau ca a avut momente in care i-a jignit pe multi.
 
"Vreau sa fac marturisire in zilele astea sfinte. Eu nu mai am companii... companiile mele nu sunt decat de preoti, calugari si calugarite... rar oameni cu care mai stau. Am avut momente cand am fost arogant, am si jignit... ma caiam, iar acum il rog pe Dumnezeu: <<Doamne, fa-ma din ce in ce mai bun>>", a povestit Gigi Becali.
 
Mai mult,  latifundiarul a vorbit despre perioada petrecuta in inchisoare.
 
"Cand am intrat in puscarie, nu aveam nevoie de bani. Mi-a dat Dumnezeu atata avere, pentru ca nu l-am maniat.  Eu am acceptat puscaria. Am zis: <<Doamne, spre manturie mi-ai dat-o, ca sa ma mantuiesti. Am acceptat suferinta cu dragoste. E greu sa-ti ia cineva libertatea.
Am acceptat puscaria pentru ca e de la Dumnezeu si e spre binele meu. Dumnezeu stie mai bine decat noi ce e bine pentru noi. Pe unii ii insala diavolul, fac bani, isi lasa nevestele. Vor neveste tinere, cu 40 de ani mai tinere decat ei. Ei nu au o bucurie, au chinuri, au momentele alea de pofta trupeasca, care este o bucurie inselatoare de moment a lui Satana.", a mai declarat Gigi Becali.
 
 
 
 
 
Sursa: wowbiz

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI