Gigi Becali a declarat pentru CANCAN ca a fost obligat de Piturca sa se apere, dupa ce acesta l-a acuzat in public de mai multe fapte. ”Nu vreau sa ma cert cu Piti, n-am intentionat asta vreodata.

Mi-a fost prieten, dar s-a terminat. Eu nu caut scandal cu el, nu ma intereseaza asa ceva. Nu Becali a iesit la atac, Becali a fost nevoit sa se apere si sa clarifice acuzatiile aduse ”, spune finantatorul Stelei.

Gigi Becali a mai declarat ca daca el a furat Steaua, atunci si Victor Piturca se face vinovat de asta. ”L-am auzit ce spunea. Piturca a luat 4% din actiunile de la club, iar ulterior mi le-a vandut mie pe 500.000 de dolari.M-a pacalit, a luat actiunile pe banii mei. in aceste conditii, ar trebui sa taca, nu sa faca acuzatii fara vreun fundament. Daca am furat eu, a furat si el”, a mai spus Becali.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Milionarul a precizat ca nu mai vrea sa intre in ploemici cu Piturca, si ca pentru el acesta este un capitol incheiat.Saptamana trecuta, Piturca a anuntat ca doreste sa se implice in proiectul noii echipe a CSA, iar o zi mai tarziu s-a intalnit cu Viorel Paunescu si Ciprian Marica. Fostul selectioner al nationalei Romaniei si fost antrenor al "ros-albastrilor" a sustinut ca Steaua a fost furata si ca actuala echipa a CSA ar trebui sa ii ia locul formatiei finantate de Gigi Becali in Liga I.

"Daca s-a decis ca echipa lui Becali nu are dreptul de a juca in Liga 1, atunci clubul Armatei ar trebui sa fie inscris imediat in prima divizie, trebuie sa-si faca repede echipa. Eu imi doresc ca Steaua sa redevina a suporterilor! Nu mai e a suporterilor de cand a venit Becali si a avut impact puternic in fotbalul romanesc!(...) O parte din vina o am si eu pentru ca l-am adus la Steaua si apoi nu mai puteam sa antrenez de el! Cu un astfel de om nu poti sa antrenezi. Acum el face echipa, schimbarile si transferurile. Becali santajeaza oamenii pe care ii aduce la Steaua, iti doresti sa antrenezi Steaua si accepti multe. La un moment dat nu mai poti si iti dai demisia. Cred ca a venit timpul ca Gigi sa plateasca pentru toate astea. Nu trebuie sa ne multumim cu echipa in liga a 4-a”, declara Piturca. Gigi Becali a pierdut in instanta dreptul de a mai folosi marca Steaua, acesta revenindu-i Armatei. Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la suta din totalul veniturilor pentru a-i permite sa foloseasca marca, insa reprezentantii gruparii patronate de Gigi Becali au refuzat, motiv pentru care s-a ajuns la proces.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si