Close sidebar
Close sidebar

Google interzice publicitatea pentru creditele cu dobanzi uriase! Decizia este una istorica!

Americanii de la Google au luat o decizie istorica ca incepand din 13.06.2016 sa interzica pe motorul de cautare publicitatea pentru anumite tipuri de credite.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

##CITAT53##

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Sunt vizate in principal creditele ale caror conditii de rambursare sunt considerate abuzive si risca sa ii indatoreze pe clienti. "Nu vom mai autoriza publicitatea pentru credite a caror rambursare trebuie facuta in urmatoarele 60 de zile de la acordare. In Statele Unite, interzicem de asemenea publicitatea pentru credite a caror dobanda anuala este de 36% sau mai mult", a precizat Google, noteaza cei de la hotnews.ro.



Specialistii de la Google spun ca incearca astazi sa ii protejeze pe utilizatori sa cumpere sau sa utilizeze niste produse care ii pot afecta enorm pentru viitor.

Citește-ne pe

TAGURI
Tech
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI