Close sidebar
Close sidebar

Grupul terorist ISIS a revendicat atentatul terorist de la Westminster

Jihadistii Statului Islamic au revendicat joi dupa-amiaza atentatul terorist din fata legislativului britanic, care a zguduit în urma cu o zi Londra. Pana în acest moment, patru persoane si-au pierdut viata în atentat, inclusiv atacatorul, care era cunoscut autoritatilor si nascut in Marea Britanie.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Grupul terorist a revendicat atacul printr-o declaratie postata de agentia propagandistica Amaq prin care anunta cu un soldat al Statului Islamic a fost cel care a produs tragedia din Londra, informeaza The Independent.

Totodata, acestia sustin ca barbatul ar fi urmat instructiunile grupului pentru a lansa atacuri asupra civililor si fortelor de securitate in tarile care fac parte din coalitia condusa de SUA, responsabila pentru bombardamentele din Siria si Irak.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pe de alta parte, ISIS a precizat ca nu s-au implicat direct in atacul despre care investigatorii au spus inca de la inceput ca este inspirat din terorismul islamist. De multe ori, ISIS revendica atacuri teroriste pe care nu le organizeaza direct, dar care au legatura cu ideologia lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI