In articol:
Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
În ultimul an, românii au plasat aproape 36.000 de comenzi cu poke bowl
„Vreau să vă mărturisesc că a fost pentru prima dată când am gustat pește crud și când am gustat acest tip de preparat.
Alina Aramă, reprezentant restaurant: „Vorbim puțin despre poke care este un concept hawaian. Noi suntem pe piață din mai 2022. V-am așteptat cu câteva boluri pline de vitamine și aș vrea să vă vorbesc puțin despre ele.
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Hai să vedem ce avem aici.”
Alina Aramă, reprezentant restaurant: „O să începem cu rose beef, care este un bol bazat pe vită. Avem și o variantă foarte bună vegană, astfel încât să îi mulțumim pe clienții care nu doresc să mănânce carne.
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Alina mi-ai promis că o să mă înveți să fac și eu un astfel de bowl.”
Alina Aramă, reprezentant restaurant: „Sigur. Trebuie să pornim de la baze.
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „ Vreau cu ton.”
Alina Aramă, reprezentant restaurant: „Ton să fie. Vom pune tonul și combinăm cu legume. În momentul în care vorbim de pește el se combină extrem de bine cu tot ce înseamnă avocado, edamame. O să punem și puțin ghimbir murat. La final punem și castraveți. Vom adăuga și o parte crocantă: semințe de susan.”
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Cât costă un astfel de preparat?”
Alina Aramă, reprezentant restaurant: „Prețurile pornesc de la 40 de lei și 99 de bănuți. În funcție de ingredientele pe care le aleg clienții, acestea o pot varia. Trebuie să ne gândim că e o masă extrem de sănătoasă, o masă extrem de sățioasă și o masă diversificată.”