Close sidebar
Close sidebar

Halucinant! Doua fetite, de 3 si 4 ani, din Constanta, lasate singure in masina, au pornit motorul si au plecat. Ce a urmat este crunt. Oamenii au filmat totul!

Doua fetite, nu mai mari de 3-4 ani, au fost lasate de mama lor, singure, intr-o masina oprita in parcarea unui supermarket din municipiul Constanta si au pornit motorul autoturismului.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a fost filmat de alti clienti aflati in parcare, care au postat apoi imaginile pe un site de socializare.

Persoanele care au facut postarea scriu ca au asteptat aproximativ jumatate de ora langa masina, tinandu-le pe micute sub supraveghere.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

”Vazand aceste doua fetite singure in masina, una la volan si una pe bancheta din spate, am ramas socati, mai ales dupa ce a reusit sa porneasca motorul masinii, crezand ca e o joaca. Am asteptat in jur de 30 minute, pana si-a facut aparitia si mama lor. intrebata de ce a lasat acele fetite nesupravegheate... pur si simplu abandonate in masina... cu cheile in contact, aceasta a raspuns pe un ton foarte urat de «hai sictir», spunandu-ne ca nu suntem prieteni ca sa-i pun ei intrebari si ca este problema ei ce face cu copiii ei.

Masina era cu cheile in contact. Fetita a pornit motorul care putea sa puna masina in miscare si sa riste un accident, va dati seama?”, este comentariul postat pe reteaua de socializare.

Reprezentanti Politiei Judetene Constanta spun ca s-au autosesizat in urma imaginilor aparute, iar conducatoarea auto urmeaza sa primeasca o prima sanctiune pe linie rutiera, pentru neluarea masurilor de asigurare a autoturismului, cazul fiind cercetat in continuare, potrivit Mediafax.

De asemenea, au fost sesizat si inspectorii Directiei pentru Protectia Copilului Constanta si va fi instiintat serviciul de asistenta sociala al Primariei Constanta, pentru a monitoriza ulterior familia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI