Close sidebar
Close sidebar

Helmuth Duckadam va fi operat de urgenta! Fostul portar are dureri foarte mari. "E terminat ..."

Actualmente presedinte de imagine al vicecampioanei FCSB, Duckadam e obligat sa se întoarca în sala de operatii. Ieri dimineata, "Eroul de la Sevilla" a mers de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti, acolo unde a fost supus unui consult medical amanuntit, dar si unde a facut mai multe radiografii la genunchiul stâng.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Duckadam nu a mers la Roma alaturi de delegatia ros-albastra si se va întoarce la spital si astazi pentru noi consultatii, apoi va ajunge la operatie.

Într-o interventie pentru Gazeta Sporturilor, eroul de la Sevilla explica de ce nu a mai ajuns cu echipa lui Dica la Roma. ”De ce nu sunt în Italia? Am probleme, nu s-a întâmplat nimic altceva. Trag de supararile pe care le am cu genunchiul stâng de vreo trei ani, dar, din pacate, trebuie sa ma operez. Voi suferi o interventie la genunchi pentru ca am dureri foarte, foarte mari.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

O sa-mi schimbe cu totul genunchiul. E terminat si o sa-mi puna o proteza! Am tot sperat ca nu o sa fie nevoie de asta, dar se pare ca nu e alta solutie. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea si sa merg din nou la bisturiu", spune Duckadam.

Fostul portar, care a suferit pâna acum7 operatii, a fost consultat de mai mulţi specialisti si verdictul lor a fost acelasi: e nevoie urgenta de operaţie!

Sursa: romaniatv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI