Close sidebar
Close sidebar

Hezbollah a intrat în război cu Israelul. Gruparea cu sediul în Liban este considerată mult mai puternică decât Hamas

Duminică dimineață, la nici 24 de ore de la atacul grupării teroriste Hamas în Israel, gruparea Hezbollah a atacat Țara Sfântă. Gruparea din Liban ar fi mult mai periculoasă decât gruparea Hamas.

Ana-Maria Costea,

Hezbollah a intrat în război cu Israelul. Gruparea cu sediul în Liban este considerată mult mai puternică decât Hamas

[Sursa foto: Captură Video/Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La nici 24 de ore de când gruparea teroristă Hamas din Fâșia Gaza a declanșat războiul în Israel, gruparea Hezbollah, cu sediul în Liban a intrat duminică în război cu Israelul.

Bilanțul negru din Israel a ajuns la peste 350 de morți și peste 1800 de răniți. 

Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Forțelor de Apărare Israeliene. În aceste momente, luptătorii Hamas sunt prezenți în 7 orașe din sudul țării, scrie într-un comunicat al grupării.

Autoritățile au confirmat informația și precizează că se duc lupte grele în orașele din sudul țării. 

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE- Ziua 2 de război în Israel. Reacția premierului israelian după bombardamentele teroriste: „Începe un război lung şi dificil”

Gruparea Hezbollah a atacat Israelul, duminică

Forţele de Apărare ale Israelului a publicat imagini cu atacurile sale aeriene asupra unui cort al Hezbollah instalat pe teritoriul israelian şi a altor infrastructuri de la graniţa cu Libanul.

Gruparea teroristă din Liban a tras o serie de proiectile asupra unor situri militare din regiunea disputată a Muntelui Dov.

Până în aceste momente nu au fost raportaţi răniţi în Israel sau în Liban.

„Artileria israeliană este în curs de a lovi zona din Liban din care a provenit focul", se arată în comunicat.

Potrivit Reuters, proiectilele lansate de pe teritoriul libanez au lovit dis-de-dimineață o poziţie militară israeliană în fermele Shebaa ocupate de Israel.

Citește și: VIDEO- Mărturiile oamenilor care au văzut războiul din Israel cu proprii ochi. Printre ei se află și fotbalistul român Antonio Sefer și cântăreața Ruby: „Îmi e foarte frică! Sunt într-un buncăr acum”

Gruparea teroristă Hezbollah revendică responsabilitatea pentru tirul de mortiere efectuat astăzi din Liban asupra nordului Israelului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI