Close sidebar
Close sidebar

Hillary Clinton ar fi tinta hackerilor romani

Hillary Clinton ar fi spionatA de un hacker roman, sustin agentiile secrete americane, precizand ca au deja dovezi care arata ca hackerii romani, posibil angajati ai unor guverne, spioneaza candidatii la presedintia SUA.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Directorul Serviciilor de informaţii americane, James Clapper a declarat ca există deja indicii ale unor atacuri cibernetice asupra candidatilor la presedintia Statelor Unite si ca se asteapta la atacuri suplimentare, relateaza b1.ro. Totodata, serviciile Secrete de Informatii dau asigurari ca se vor lua masuri pentru protejarea echipelor de campanie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Declaratiile acesteia vin la scurt timp dupa ce hackerul roman Marcel Lehel Lazar, numit "Giccifer" a atacat serverul fostului secretar de stat Hillarz Clinton.

Recent, Guccifer a declarat pentru Fox News că a accesat "cu uşurinţă" mailurile lui Clinton, favorită sa reprezinte Partidul Democrat pentru Casa Alba.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI