Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 2 mai 2021. Zodiile care vor trăi clipe de neuitat chiar în ziua de Paște

Citește horoscopul zilei de mâine, 2 mai 2021 și află predicțiile astrale! Cum își vor petrece zodiile ziua de Paște? Ce zodii vor avea parte de o nouă poveste de iubire?

Alina Raducu,

Horoscop 2 mai 2021. Zodiile care vor trăi clipe de neuitat chiar în ziua de Paște [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iată horoscopul zilei de 2 mai 2021. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de mâine! Unele zodii vor avea o zi mai dificilă, iar altele vor avea parte de momente romantice cu un partener neașteptat. Noi oportunități pentru două zodii!

Berbec

Te asteapta o noua aventura. Astăzi poate că nu vei călători, însă, probabil vei avea o calatorie palpitanta in curand.

Este posibil să împarti camera cu cineva la care ti foarte mult sau cu un prieten important pentru tine. Te asteapta clipe deosebit de romantice care vin impreuna cu explorarea unor tărâmuri îndepărtate. Totul va fi minunat, ai inceredere.

Taur

Îti este mai greu astăzi, să te conectezi cu anumite persoane. Mintea ta poate parea ca este pe o alta planeta. Ar fi bine sa apreciezi mai mult ca ai o viata activa.

Astăzi esti in cautarea unor lucruri rapide si care sa te incante. Un anumit lucru simplu iti îti poate transmite noi persepctive dupa care sa te ghidezi in viata.

Horoscop 2 mai 2021. Zodiile care vor trăi clipe de neuitat chiar în ziua de Paște [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Venus este în zodia Taur până pe 9 mai 2021. Cum te influențează acest aspect astrologic

Gemeni

Poate că vei avea unele vise mai ciudate care te vor pune pe gânduri, însa in acelasi timp iti vor da noi idei de a explora anumite locuri pe care nu le-ai mia văzut pana acum. Posizbil sa ai tendinta sa spionezi mai mult anumite situatii, însă ceea ce cauti se află, de fapt, in mintea ta. Nu fi uimit daca inveti lucruri noi despre tine pe care nu le stiai.

Totodata, vei cunoaste lucruri noi si asta iti va creste capacitatile mentale.

Rac

Ceva te nemulțumește, astăzi. Poate că o relatie pe care ai format-o recent îți va da bătăi de cap. Este vorba despre o relatie romantică și s-ar putea sa nu fii sigur în privința implicării celuilalt partener. Lucrurile sunt și vor fi destul de incerte, asa că nu te obosi să te gandesti prea mult la aceasta situatie. Încerca sa nu mai fi asa critic si să cunosti mai bine persoana respectiva si mai apoi să vezi dacă mai poti continua.

Leu

Astăzi ai o stare de confuzie. Multi oameni nu stiu cum sa renunte atunci când se afla pe piedestal, asa ca nu incerca sa faci si tu aceasta greseala astazi. Ai facut tot ce ai putut pana acum, nu ar mai trebui sa forțzi lucrurile sau vei risca sa iti fii depasit de situatie. Lucrurile importante sunt in mainile altor persoane acum, nu depinde totul de tine. Reaminteste-ti ca este vorba doar de constrangerea ta, si că poti avea o atitudine pozitică chiar dacă unele lucruri nu merg asa cum ti-ai fi dorit.

Fecioara

Astazi te vei simti contrâns de unele persoane care vor incerca sa iti impuna anumite reguli cu care tu nu esti de acord. Unele persoane vor prea multe de la tine si simti ca nu mai poti face fată tuturos, în acest caz vei avea si o stare de nervozitate. Nu stii cum sa te mai imparti tuturor prietenilor. Ia opauza si specifica nevoile tale altora, nu mai incerca sa multumesti pe toata lumea. Ia atitudine si ocupa-te mai mult de tine.

Balanta

Noi prietenii la orizont pentru tine, astăzi. Este posibil sa atragi noi prieteni care ti-ar putea deveni chiar apropiati. Printre aceste persoane s-ar putea regăsi și un partener romantic. Vei foarte entuziasmat si plin de viata în jurul acesteia. Aceste persoane pe care le vei intalni ar trebui sa impartaseasca interesele tale si sa se transforme in prieteni de aventura. Accepta-le prietenia si mergi inainte. Lasa trecutul in urma, pentru ca stii ca nu o sa-ti aduca beneficii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: VIDEO-Astrologii ne spun cum va fi această nouă săptămână pentru zodii

Scorpion

Nu esti într-o stare prea bună, astăzi. Posibil sa te simti deranjat si deprimat din cauza despărțirii de persoana iubita. Astfel, poti incerca sa implici energia ta in diferite proiecte care te atrag. Rezultatele ar putea arata o putere si intensitate la care nu te asteptai de obicei. Unele persoane apropiate ar putea beneficia de sfatul si indrumarea ta acum. Încearca sa te exprimi mai clar si sa spui ceea ce simti.

Sagetator

Nu poti îi poti agreea prea mult timp pe unii dintre apropiati tai, astăzi. Exista oameni cu intentii mai mult sau mai putin bune in jurul tau si unii dintre acestia sunt deja in cercul tau de prieteni. Nu iti este recomandat să inchei sau sa semnezi contracte legale sau parteneriate de afaceri astzăi, pentru ca nu este o zi tocmai potrivita. Fă-ti plauri pentru o alta zi.

Capricorn

Nu te grăbi în luarea deciziilor. Astăzi esti nevoit sa iei anumite masuri care te vor ajuta sa ai mai multa libertate in viata ta. Nu mai renunta la lucrurile care te fac pe tine fericit, pentru a-i multumi pe altii. Este sa te atasezi de unii oameni mai mult de cat crezi, dar si de situatii si angajamente de care nu te poti desparti. Încearca sa=ti utilizezi energia în lucruri care chiar te fac fericit.

Horoscop 2 mai 2021. Zodiile care vor trăi clipe de neuitat chiar în ziua de Paște [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Varsator

O nouă poveste de iubire îti bate la usă, astăzi. Dragostea si romantismul se afla in in aer, deci simte-te liber sa te lasi purtat de val. Emotia pe care o vei simti în aceasta seara poate fi mai puternica decât credeai, mai pasionala si putin mai agresiva. Resemnează-te și pe masura ce îti seduci si mai mult partenerul, încearca sa dai frau liber sentimentelor fata de aceasta persoanașo profita din plin de aceste clipe pentru ca va merita.

Pesti

Te asteapta o nouă calatorie cu prietenii tai apropiati. Cu siguranta vei fi de acord sa li te alaturi in aceasta minivacanta propusa de prietenii tai, pentru tine ar putea parea o mare aventura. În acest timp propabil că s-ar putea sa iti faci niste prieteni noi. La întorcere, vei lua o mica pauza care ar putea declansa entuziasmul tau in cariera sau în cautarea unor noi oportunitati care o sa te bucure.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI